Emotional Disorder

Непостоянната изменчивост на нещата натоварва сетивата ни.Възприятието се обърква и ослепява . Чувствата се преплитат и надделяват над ситуацията . Но кое е по-важно - да запазим ситуацията или да изразим емоциите ? Понякога непридвидимото мълчание казва много , понякога остава много въпроси . Дали е добре на моменти да оставаме неразбрани или е по-добре да вербализираме онава състояние на духа за което няма думи ? Добре ли е да се отдаваме , добре ли е да робуваме в името на един несигурен успех ? И въобще кое води до несигурност - липсата на придобити умения или вълнението . Да се предадеш или да се откажеш ? Когато се предаваш , всяваш именно чувство за несигурност в успеха , а когато се отказваш предаваш себе си . Може би е по-добре да затворим широко очи и да изживеем ситуацията без да робуваме на заучени похвати и последователност . Едно действие и едно състояние не би трябвало да бъдат ключови фактори , но нашето съзнание ги запечатва като непрекъсната променлива в хода на събитията . Именно променливите са тези които ни радват , разплакват и посочват пътя на понататъшното ни развитие . Развитие не като естествено продължение на нашата действителност , а обогатяване на личността.
::Редицата от компромиси които правим за да удовлетворим своето щастие , в повечето случаи ни осигуряват не само нещастие , но и напрежение::

3 коментара:

yana каза...

simple's better.neshtata se sluchvat kakto i kogato trqbva..
ako ne trqbva da se sluchat prosto ne stava,kakvoto i da pravim.
ako ne chertaem proekti na chuvstvata i mislite si, i ne davame zor na neshtata ,shte bydem mnogo po-shtastlivi i spokoini:)))
slow down,boy
love you

Анонимен каза...

Само да вмъкна честит ти блог!
И че нещастието, което тези компромиси ни носят, е често по-градивно и тласкащо напред от щастието, което се мъчим да създадем.

mishomi каза...

kabomy , мерси за блога :)
Колкото до нещастието може доста да се говори за това , колко по-градивни са отрицателните състояния и емоции от положителните . Най-малкото защото след поредния провал , се опитваме все повече и повече да достигнем до успеха .

/div>